2025年通城学典活页检测七年级英语下册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典活页检测七年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
五、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。(20分)
Every time I see people riding bikes on the street, I think of the time I spent on my grandpa's old bike.
1. ______ I was a child, Grandpa looked after me because my parents were busy with 2. ______(they)work. At that time, only a few people had bikes in our small town. Most people went everywhere 3. ______ foot. Grandpa's house was far from my school. So it was not easy for me 4. ______(go)to school every day. Later, Grandpa 5. ______(buy)a bike. I still remember how happy I was to see it for the 6. ______(one)time. From then on, I went to school on Grandpa's bike. I always hugged my grandpa and sang songs 7. ______(happy). Turning around again and again, Grandpa wanted 8. ______(check)my little feet to make sure they would not get caught into the wheel(车轮). Grandpa was so careful that I never got hurt.
9. ______ a sweet memory! Now I am 10. ______(work)in a big city and I miss my grandpa a lot. I wish I could return to those old days.
Every time I see people riding bikes on the street, I think of the time I spent on my grandpa's old bike.
1. ______ I was a child, Grandpa looked after me because my parents were busy with 2. ______(they)work. At that time, only a few people had bikes in our small town. Most people went everywhere 3. ______ foot. Grandpa's house was far from my school. So it was not easy for me 4. ______(go)to school every day. Later, Grandpa 5. ______(buy)a bike. I still remember how happy I was to see it for the 6. ______(one)time. From then on, I went to school on Grandpa's bike. I always hugged my grandpa and sang songs 7. ______(happy). Turning around again and again, Grandpa wanted 8. ______(check)my little feet to make sure they would not get caught into the wheel(车轮). Grandpa was so careful that I never got hurt.
9. ______ a sweet memory! Now I am 10. ______(work)in a big city and I miss my grandpa a lot. I wish I could return to those old days.
答案:
1. When 2. their 3. on 4. to go 5. bought 6. first 7. happily 8. to check 9. What 10. working
六、(周口期中改编)任务型阅读。(20分)
阅读短文,根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有一项为多余选项。
One day, Mr Green meets Mr Brown on the road. They are glad to see each other.
Mr Green says to Mr Brown, “We live in a new house. I'm having a party at my house tomorrow. I want you and your family to come to my new house for a visit.
1. ______”
“Yes, we'd love to, but how can we get to your home?”
Mr Green answers, “You can take Subway Line 2 or Bus No. 6 to my home.
2. ______” Then he gives his address(地址) to Mr Brown.
The next morning, Mr Brown drives Mrs Brown and their daughter to Mr Green's house. 3. ______ Mrs Green and Mrs Brown cook food in the kitchen on the first floor(层). Mr Brown watches Mr Green drawing a nice picture in the study on the second floor. The three children are interested in the storybooks.
At twelve o'clock, the party begins.
4. ______ Then they dance and sing. How happy they are at the party!
A. The two families have a nice meal.
B. Would you like to come to our party?
C. You can also ride your bikes or come by car.
D. Their children watch TV together in the bedroom.
E. The two families are very happy to meet each other.
阅读短文,根据短文内容,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有一项为多余选项。
One day, Mr Green meets Mr Brown on the road. They are glad to see each other.
Mr Green says to Mr Brown, “We live in a new house. I'm having a party at my house tomorrow. I want you and your family to come to my new house for a visit.
1. ______”
“Yes, we'd love to, but how can we get to your home?”
Mr Green answers, “You can take Subway Line 2 or Bus No. 6 to my home.
2. ______” Then he gives his address(地址) to Mr Brown.
The next morning, Mr Brown drives Mrs Brown and their daughter to Mr Green's house. 3. ______ Mrs Green and Mrs Brown cook food in the kitchen on the first floor(层). Mr Brown watches Mr Green drawing a nice picture in the study on the second floor. The three children are interested in the storybooks.
At twelve o'clock, the party begins.
4. ______ Then they dance and sing. How happy they are at the party!
A. The two families have a nice meal.
B. Would you like to come to our party?
C. You can also ride your bikes or come by car.
D. Their children watch TV together in the bedroom.
E. The two families are very happy to meet each other.
答案:
1~4. BCEA
查看更多完整答案,请扫码查看