2025年一遍过五年级英语下册冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过五年级英语下册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
( )3. Some ______ are playing cards.
A. woman B. man C. children
A. woman B. man C. children
答案:
3.C 解析 句意:一些孩子正在玩纸牌。some 修饰可数名词复数和不可数名词,再结合 are 可知选 C。
( )4. There ______ many people on the playground.
A. is B. are C. have
A. is B. are C. have
答案:
4.B 解析 句意:操场上有许多人。There be 句型中,be 动词的形式遵循"就近原则",空后为 many people"许多人",是复数名词,故选 B。
( )5. I am ______ my way ______ school.
A. to; on B. on; to C. in; at
A. to; on B. on; to C. in; at
答案:
5.B 解析 句意:我在去学校的路上。on one’s way to... "在某人去……的路上",为固定搭配,故选 B。
六、根据图片提示,写出相应的答语。
1.
−What is the old man doing?
—________________________
2.
−When do you arrive in Beijing?
—________________________
3.
−What are the boys doing?
—________________________
4.
−Who is dancing?
—________________________
1.
−What is the old man doing?
—________________________
2.
−When do you arrive in Beijing?
—________________________
3.
−What are the boys doing?
—________________________
4.
−Who is dancing?
—________________________
答案:
1. He is listening to music.
2. I arrive in Beijing at 9:00.
3. They are playing football.
4. The girl is dancing.
2. I arrive in Beijing at 9:00.
3. They are playing football.
4. The girl is dancing.
七、看图,判断句子正(T)误(F)。
( )1. People are in a zoo.
( )2. Some people are taking pictures.
( )3. A boy is drawing a picture.
( )4. Some men are doing Tai Chi.
( )5. Some children are playing football.
( )1. People are in a zoo.
( )2. Some people are taking pictures.
( )3. A boy is drawing a picture.
( )4. Some men are doing Tai Chi.
( )5. Some children are playing football.
答案:
1.F 2.F 3.T 4.F 5.T
八、阅读短文,完成下列任务。
Li Ming and Li Jing arrive in Qinhuangdao at 8:00 in the morning. They see many people at the train station. Some women are sitting on chairs and talking. Some men are playing cards. Some children are eating candy.
Li Ming and Li Jing go to the beach in the afternoon. Some men are swimming in the sea. Some children are playing beach volleyball. All of them are very happy.
任务一:根据短文内容,选出最佳选项。
( )1. Where do Li Ming and Li Jing go?
A. Qinhuangdao. B. Qingdao.
C. Beijing.
( )2. When do Li Ming and Li Jing arrive at Qinhuangdao Railway Station?
A. At 8:00 in the evening.
B. At 9:00 in the morning.
C. At 8:00 in the morning.
( )3. What do Li Ming and Li Jing do in the afternoon?
A. They go swimming in the sea.
B. They play games.
C. They go to the beach.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. Do Li Ming and Li Jing have a good trip?
________________________
2. What are the children doing on the beach?
________________________
Li Ming and Li Jing arrive in Qinhuangdao at 8:00 in the morning. They see many people at the train station. Some women are sitting on chairs and talking. Some men are playing cards. Some children are eating candy.
Li Ming and Li Jing go to the beach in the afternoon. Some men are swimming in the sea. Some children are playing beach volleyball. All of them are very happy.
任务一:根据短文内容,选出最佳选项。
( )1. Where do Li Ming and Li Jing go?
A. Qinhuangdao. B. Qingdao.
C. Beijing.
( )2. When do Li Ming and Li Jing arrive at Qinhuangdao Railway Station?
A. At 8:00 in the evening.
B. At 9:00 in the morning.
C. At 8:00 in the morning.
( )3. What do Li Ming and Li Jing do in the afternoon?
A. They go swimming in the sea.
B. They play games.
C. They go to the beach.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. Do Li Ming and Li Jing have a good trip?
________________________
2. What are the children doing on the beach?
________________________
答案:
任务一:1.A 2.C 3.C
任务二:1. Yes, they do.
2. They are playing beach volleyball.
任务二:1. Yes, they do.
2. They are playing beach volleyball.
查看更多完整答案,请扫码查看