第88页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
There is an art camp this summer. Alice wants to attend it, because she wants to catch this chance to improve her drawing skills. She asked her friends to go with her, but all of them refused her. She is not an outgoing child. If she enters a new environment alone and communicates with strangers, she will feel scared.
One day, when she was drawing a pine tree(松树)outside, Mr. Weston passed by. He said that the tree had to spread out the roots(根)near the ground so it can get enough water and grow tall. Alice got the idea that roots grow out, not down, so she drew some small roots to the tree. As she looked at the pine, she thought about what Mr. Weston had told her. She didn't realize how far a tree’s roots stretch outward, which made her think about the art camp and her own roots. She was planting herself into a deep place which would make her feel safe. She suddenly understood that if she wanted to grow, she had to start reaching out her roots like the pine tree.
That night, she decided to participate in the art camp. She felt nervous but also excited. It may be hard to step out the comfort zone, but only then can she grow. It would be a great challenge for her.
( )1. Why does Alice want to go to the summer camp?
A. To improve her drawing skills. B. To make some new friends.
C. To relax herself. D. To see the beautiful scenery.
( )2. How did Alice feel when she heard of the art camp?
A. Happy and satisfied. B. Worried and nervous.
C. Surprised but nervous. D. Interested but worried.
( )3. 跨学科知识 Which picture shows how the pine tree grows?
A. B. C. D.
( )4. What does the underlined phrase“participate in"in the passage mean?
A. Put off. B. Learn about. C. Take part in. D. Look for.
( )5. What may be the best title for the passage?
A. The Skills of Drawing B. A Lesson from Drawing
C. A Meaningful Art Camp D. My Neighbor Mr. Weston
One day, when she was drawing a pine tree(松树)outside, Mr. Weston passed by. He said that the tree had to spread out the roots(根)near the ground so it can get enough water and grow tall. Alice got the idea that roots grow out, not down, so she drew some small roots to the tree. As she looked at the pine, she thought about what Mr. Weston had told her. She didn't realize how far a tree’s roots stretch outward, which made her think about the art camp and her own roots. She was planting herself into a deep place which would make her feel safe. She suddenly understood that if she wanted to grow, she had to start reaching out her roots like the pine tree.
That night, she decided to participate in the art camp. She felt nervous but also excited. It may be hard to step out the comfort zone, but only then can she grow. It would be a great challenge for her.
( )1. Why does Alice want to go to the summer camp?
A. To improve her drawing skills. B. To make some new friends.
C. To relax herself. D. To see the beautiful scenery.
( )2. How did Alice feel when she heard of the art camp?
A. Happy and satisfied. B. Worried and nervous.
C. Surprised but nervous. D. Interested but worried.
( )3. 跨学科知识 Which picture shows how the pine tree grows?
A. B. C. D.
( )4. What does the underlined phrase“participate in"in the passage mean?
A. Put off. B. Learn about. C. Take part in. D. Look for.
( )5. What may be the best title for the passage?
A. The Skills of Drawing B. A Lesson from Drawing
C. A Meaningful Art Camp D. My Neighbor Mr. Weston
答案:
1. A 细节理解题。根据第一段第二句“because she wants to catch this chance to improve her drawing skills”可知答案选 A。
2. D 细节理解题。从第一段第二句“Alice wants to attend it”和最后一句“If she enters a new environment alone and communicates with strangers, she will feel scared.”可知选 D。
3. C 推理判断题。根据第二段第二、三句提及“He said that the tree had to spread out the roots (根) near the ground so it can get enough water and grow tall. Alice got the idea that roots grow out, not down, so she drew some small roots to the tree.”可推知,松树必须把根伸展到接近地面的地方,故选 C。
4. C 词义猜测题。句意:那天晚上,她决定去参加这个艺术营。take part in 加入,参加。
5. B 主旨大意题。通读全文可知,本文讲的是 Alice 从画画过程中明白了很多东西,故选 B。
2. D 细节理解题。从第一段第二句“Alice wants to attend it”和最后一句“If she enters a new environment alone and communicates with strangers, she will feel scared.”可知选 D。
3. C 推理判断题。根据第二段第二、三句提及“He said that the tree had to spread out the roots (根) near the ground so it can get enough water and grow tall. Alice got the idea that roots grow out, not down, so she drew some small roots to the tree.”可推知,松树必须把根伸展到接近地面的地方,故选 C。
4. C 词义猜测题。句意:那天晚上,她决定去参加这个艺术营。take part in 加入,参加。
5. B 主旨大意题。通读全文可知,本文讲的是 Alice 从画画过程中明白了很多东西,故选 B。
( )1. The policeman asked the old lady what her occupation was. She told him she worked as a teacher.
A. job B. address C. age D. family name
( )2. Cleaning the dining hall is an enormous task. The job is so big that the workers have to spend a lot of time on it.
A. very large B. quite important C. very useful D. very tidy
A. job B. address C. age D. family name
( )2. Cleaning the dining hall is an enormous task. The job is so big that the workers have to spend a lot of time on it.
A. very large B. quite important C. very useful D. very tidy
答案:
1. A 2. A
查看更多完整答案,请扫码查看