第121页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
主题:佛罗里达群岛之旅 词数:244 难度:★★★☆☆ 限时:6min 正确率:___/5
A few days ago, my dad and I decided to take a trip to the Florida Keys, a coral cay archipelago (珊瑚礁群岛) on the southernmost coast of the US. I was super excited because I hadn't been able to go anywhere over the past two months due to a bad cold.
We started our fun journey before sunrise. The Florida Keys are far away from our home, so we would get there in time to see the sun rising up over the ocean. While on the road, we could see the Gulf of Mexico on one side and the Atlantic Ocean on the other.
We spent about two hours taking a bus to Curry Hammock State Park. After arriving there, I was really amazed. It's a park which protects the mangroves(红树林) and seagrass beds.
While we were walking, we noticed an environmental organization was keeping track of the number of hawks(鹰) coming from Canada. So we were allowed by the organization to see the hawks flying past. The hawks opened their wings, “floated” up in the wide sky and then flew for long distances. After flying for thousands of miles, they still kept flying at high speed.
Later, we went to Key West and visited some popular stops, like Mile Marker 0. Mile Marker 0 is really cool because it is the very beginning of US 1, which is the longest north - south highway in the US.
We had a fabulous trip to the Florida Keys. It was exciting to have a change of scenery.
( ) 1. Why couldn't the author go anywhere over the past two months?
A. Because he or she had a cold.
B. Because the air was polluted.
C. Because of the bad weather.
D. Because he or she was shy.
( ) 2. The author started his or her fun journey before ________.
A. sunrise B. sunset C. moonrise D. moonset
( ) 3. Where did the author see the hawks?
A. In Curry Hammock State Park.
B. At Mile Marker 0.
C. In the Gulf of Mexico.
D. In Key West.
( ) 4. The underlined word “fabulous” means ________ in English.
A. awful B. wonderful C. dull D. normal
( ) 5. What can we know from the passage?
A. The author had met nobody during the trip.
B. US 1 is the longest north - south highway in the US.
C. The hawks couldn't fly for over hundreds of miles.
D. It was the author's first trip during the past two years.
A few days ago, my dad and I decided to take a trip to the Florida Keys, a coral cay archipelago (珊瑚礁群岛) on the southernmost coast of the US. I was super excited because I hadn't been able to go anywhere over the past two months due to a bad cold.
We started our fun journey before sunrise. The Florida Keys are far away from our home, so we would get there in time to see the sun rising up over the ocean. While on the road, we could see the Gulf of Mexico on one side and the Atlantic Ocean on the other.
We spent about two hours taking a bus to Curry Hammock State Park. After arriving there, I was really amazed. It's a park which protects the mangroves(红树林) and seagrass beds.
While we were walking, we noticed an environmental organization was keeping track of the number of hawks(鹰) coming from Canada. So we were allowed by the organization to see the hawks flying past. The hawks opened their wings, “floated” up in the wide sky and then flew for long distances. After flying for thousands of miles, they still kept flying at high speed.
Later, we went to Key West and visited some popular stops, like Mile Marker 0. Mile Marker 0 is really cool because it is the very beginning of US 1, which is the longest north - south highway in the US.
We had a fabulous trip to the Florida Keys. It was exciting to have a change of scenery.
( ) 1. Why couldn't the author go anywhere over the past two months?
A. Because he or she had a cold.
B. Because the air was polluted.
C. Because of the bad weather.
D. Because he or she was shy.
( ) 2. The author started his or her fun journey before ________.
A. sunrise B. sunset C. moonrise D. moonset
( ) 3. Where did the author see the hawks?
A. In Curry Hammock State Park.
B. At Mile Marker 0.
C. In the Gulf of Mexico.
D. In Key West.
( ) 4. The underlined word “fabulous” means ________ in English.
A. awful B. wonderful C. dull D. normal
( ) 5. What can we know from the passage?
A. The author had met nobody during the trip.
B. US 1 is the longest north - south highway in the US.
C. The hawks couldn't fly for over hundreds of miles.
D. It was the author's first trip during the past two years.
答案:
1. A 细节理解题。根据第一段最后一句“I was super excited because I hadn't been able to go anywhere over the past two months due to a bad cold.”可知答案选 A。
2. A 细节理解题。根据第二段第一句“we started our fun journey before sunrise.”可知答案选 A。
3. A 细节理解题。根据第三段开头和第四段开头“We spent about two hours taking a bus to Curry Hammock State Park... While we were walking, we noticed an environmental organization was keeping track of the number of hawks coming from Canada.”可知答案选 A。
4. B 词义猜测题。根据下一句的解释性内容可以猜测出作者对这次旅游是满意的,故选 B。
5. B 细节理解题。根据第四段“While we were walking, we noticed an environmental organization”可知 A 项错误;根据第四段“After flying for thousands of miles, they still kept flying at high speed.”可知 C 项错误;根据最后一段“Mile Marker 0 is really cool because it is the very beginning of US 1, which is the longest north - south highway in the US.”可知 B 项正确。
2. A 细节理解题。根据第二段第一句“we started our fun journey before sunrise.”可知答案选 A。
3. A 细节理解题。根据第三段开头和第四段开头“We spent about two hours taking a bus to Curry Hammock State Park... While we were walking, we noticed an environmental organization was keeping track of the number of hawks coming from Canada.”可知答案选 A。
4. B 词义猜测题。根据下一句的解释性内容可以猜测出作者对这次旅游是满意的,故选 B。
5. B 细节理解题。根据第四段“While we were walking, we noticed an environmental organization”可知 A 项错误;根据第四段“After flying for thousands of miles, they still kept flying at high speed.”可知 C 项错误;根据最后一段“Mile Marker 0 is really cool because it is the very beginning of US 1, which is the longest north - south highway in the US.”可知 B 项正确。
根据上下文,猜测词义。
( ) 1. However, insects with colors different from plants can easily be found and eaten by others. So in order to survive, they have to hide themselves in the daytime and appear only at night.
A. lay eggs B. hunt C. continue to live D. feed their babies
( ) 2. Every time an old computer breaks down, it needs to be dealt with safely. But at present, broken computer parts are usually buried. It may be hundreds of years before they are really gone in the earth.
A. burned B. recycled C. covered by dirt D. smashed into pieces
( ) 1. However, insects with colors different from plants can easily be found and eaten by others. So in order to survive, they have to hide themselves in the daytime and appear only at night.
A. lay eggs B. hunt C. continue to live D. feed their babies
( ) 2. Every time an old computer breaks down, it needs to be dealt with safely. But at present, broken computer parts are usually buried. It may be hundreds of years before they are really gone in the earth.
A. burned B. recycled C. covered by dirt D. smashed into pieces
答案:
1. C 2. C
查看更多完整答案,请扫码查看