2025年绩优学案七年级英语下册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绩优学案七年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年绩优学案七年级英语下册外研版》

Ⅴ.补全对话
Jenny:Paul, why not go to the restaurant after school?
Paul:1. ____________! Let's have some- thing delicious to eat.
Jenny:2. ____________?
Paul:I'd like rice and chicken.
Jenny:3. ____________?
Paul:Yes, I like desserts very much.
Jenny:And what vegetables do you like?
Paul:4. ____________.
Jenny:I like carrots and tomatoes too.
Paul:5. ____________?
Jenny:I like bananas, apples, pears, and straw- berries. How about you?
Paul:I like grapes and oranges best.
答案: 1. OK/Sounds good 2. What food would you like to eat 3. Do you like desserts 4. Carrots and tomatoes/I like carrots and tomatoes 5. What fruit do you like
Ⅵ.阅读理解(话题:饮食习惯)
(原创题)Our eating habits are very impor- tant for good health and a strong body. There are times when most of us like eating sweets and ice cream better than meat and rice. However, if we eat sweets and ice cream before a meal, they may take away our appetite(食欲). It is impor- tant for us to eat our meals at regular time each day.
When we feel worried or excited, we may not want to eat. A long time ago in Britain, some judges(法官) decided whether a man was telling the truth by giving him some dry bread. If the man could not swallow(吞咽) the bread, it meant that he was not telling the truth. Though this seemed strange and foolish, they thought it was an excellent way of finding out the truth. When a man is worrying about something, he will have difficulty in swallowing dry bread. Because he loses his appetite.
1. Eating habits are very important for ______ ______.
A. our appetite and mind
B. good health and a strong body
C. saving time and telling the truth
D. finding out the truth
2. If we eat sweets and ice cream ______, they may take away our appetite.
A. after the meal
B. before the meal
C. when we want to
D. when we are hungry
3. We had better eat our meals ______.
A. at any time each day
B. when our work is over
C. at the same time each day
D. after eating some sweets
4. According to the passage, if the man could not swallow the dry bread, it was a sign that he ______.
A. was telling the truth
B. wasn't telling the truth
C. wasn't telling lies
D. was angry
5. When a man is ______, he loses his appe- tite and does not want to eat according to the passage.
A. tired
B. hungry
C. bored
D. worried
答案: 1—5 BBCBD

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭