第43页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一、根据句意及汉语提示写单词。
1. Remember to shut those ________(大门)when you leave.
2. The old man set up a factory to recycle the waste ________(金属).
3. He put all the glass ________(瓶子)in his room into the dustbin.
4. The ________(作品)of the famous writer are popular all over the world.
5. We visited one of the ________(负责人)of the computer company last week.
1. Remember to shut those ________(大门)when you leave.
2. The old man set up a factory to recycle the waste ________(金属).
3. He put all the glass ________(瓶子)in his room into the dustbin.
4. The ________(作品)of the famous writer are popular all over the world.
5. We visited one of the ________(负责人)of the computer company last week.
答案:
1.gates 2.metal 3.bottles 4.works 5.presidents
二、根据句意,用括号中所给单词的适当形式填空。
6. Anhui is ________(know)for Mount Huang.
7. The river has been ________(pollute)by factories. It's very dirty now.
8. We all admire him because of his ________(create).
9. After the accident,they all realized the ________(important)of safety.
10. The old man sells old things ________(raise)money for the homeless children.
6. Anhui is ________(know)for Mount Huang.
7. The river has been ________(pollute)by factories. It's very dirty now.
8. We all admire him because of his ________(create).
9. After the accident,they all realized the ________(important)of safety.
10. The old man sells old things ________(raise)money for the homeless children.
答案:
6.known 7.polluted 8.creativity 9.importance 10.to raise
三、根据汉语意思完成下列句子。每空一词。
11.春天使万物恢复生机。
Spring ________ everything ________ to life.
12.我把那把椅子扔了,因为它彻底坏了。
I ________ ________ the chair because it was completely broken.
13.这个箱子不能颠倒着放。
The box can't be put ________ ________.
14.那座旧楼已经被拆除了。
The old building has already been ________ ________.
15.我认为你应该好好利用这本字典。
I think you should ________ the dictionary ________ ________ ________.
11.春天使万物恢复生机。
Spring ________ everything ________ to life.
12.我把那把椅子扔了,因为它彻底坏了。
I ________ ________ the chair because it was completely broken.
13.这个箱子不能颠倒着放。
The box can't be put ________ ________.
14.那座旧楼已经被拆除了。
The old building has already been ________ ________.
15.我认为你应该好好利用这本字典。
I think you should ________ the dictionary ________ ________ ________.
答案:
11.brings; back 12.threw away 13.upside down 14.pulled down 15.put; to good use
四、阅读理解。
A
Have you seen some machines that eat used plastic bottles and give some coins to the users(用户)?
Recently,such machines have appeared at universities in Chongqing. They can turn rubbish into treasure and encourage the public to recycle rubbish. The machine is as large as a fridge. Users put an empty bottle in the machine. It is identified(识别)by a small camera. Then it is put into a built - in bin. The users can get some coins. They can also give away the money.
When the machine is filled with bottles,it will tell the company's head office. Nearby stations will send workers to have bottles collected,packed and sent to the company.
The bottle recycling machines could greatly encourage the public to recycle rubbish and save natural resources(资源). Now the machine only eats plastic bottles. At sometime in the future it will also cover others,such as glass bottles,to turn more rubbish into treasure and make full use of the natural resources.
People can also see similar machines in Shanghai. In the future,more such machines will appear at some large stations,bus stops,neighborhoods and schools.
根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
( )16. The bottle recycling machine eats plastic bottles and gives some money to the users.
( )17. When the machine is full,some workers will be sent to collect the bottles.
( )18. So far,the bottle recycling machine has been able to accept glass bottles.
( )19. There is no bottle recycling machine in Shanghai now.
( )20. The passage encourages the public to protect the environment by using the bottle recycling machines.
A
Have you seen some machines that eat used plastic bottles and give some coins to the users(用户)?
Recently,such machines have appeared at universities in Chongqing. They can turn rubbish into treasure and encourage the public to recycle rubbish. The machine is as large as a fridge. Users put an empty bottle in the machine. It is identified(识别)by a small camera. Then it is put into a built - in bin. The users can get some coins. They can also give away the money.
When the machine is filled with bottles,it will tell the company's head office. Nearby stations will send workers to have bottles collected,packed and sent to the company.
The bottle recycling machines could greatly encourage the public to recycle rubbish and save natural resources(资源). Now the machine only eats plastic bottles. At sometime in the future it will also cover others,such as glass bottles,to turn more rubbish into treasure and make full use of the natural resources.
People can also see similar machines in Shanghai. In the future,more such machines will appear at some large stations,bus stops,neighborhoods and schools.
根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
( )16. The bottle recycling machine eats plastic bottles and gives some money to the users.
( )17. When the machine is full,some workers will be sent to collect the bottles.
( )18. So far,the bottle recycling machine has been able to accept glass bottles.
( )19. There is no bottle recycling machine in Shanghai now.
( )20. The passage encourages the public to protect the environment by using the bottle recycling machines.
答案:
16~20.TTFFT
B
We all need a healthy environment,but we produce waste every day,and it is harmful to our environment. Repeat these three words daily:reduce,reuse and recycle.
Reduce means “use less”. Do not waste things. It saves money and causes less pollution. Do not order more food than you can finish.当你不需要的时候就把灯关上。Before you buy something new,think whether it is really necessary because maybe the old one is just as good!
Reuse means “use again”. Use things for as long as possible. Look after them so that they will last. Repair them if possible. Do not throw them away and buy new ones. Do not use paper cups or paper bags.
Recycle means “change things into something else to be reused”. We throw tons of rubbish away each year,and we have to make a change. Divide your rubbish into plastic,glass,paper and rubber. Develop a recycling policy for the whole community. Buy products such as recycled paper to help save trees.
根据短文内容,完成下列各题。
21. What words are we advised to repeat every day?
________________________
22. What does the underlined word “It” in the second paragraph refer to(指的是)?
________________________
23.将文中画线的汉语句子译成英语。
________________________
24.从文中找出下面句子的同义句。
Take care of them so that they will be used for more time.
________________________
25.将文中画线的英语句子译成汉语。
________________________
We all need a healthy environment,but we produce waste every day,and it is harmful to our environment. Repeat these three words daily:reduce,reuse and recycle.
Reduce means “use less”. Do not waste things. It saves money and causes less pollution. Do not order more food than you can finish.当你不需要的时候就把灯关上。Before you buy something new,think whether it is really necessary because maybe the old one is just as good!
Reuse means “use again”. Use things for as long as possible. Look after them so that they will last. Repair them if possible. Do not throw them away and buy new ones. Do not use paper cups or paper bags.
Recycle means “change things into something else to be reused”. We throw tons of rubbish away each year,and we have to make a change. Divide your rubbish into plastic,glass,paper and rubber. Develop a recycling policy for the whole community. Buy products such as recycled paper to help save trees.
根据短文内容,完成下列各题。
21. What words are we advised to repeat every day?
________________________
22. What does the underlined word “It” in the second paragraph refer to(指的是)?
________________________
23.将文中画线的汉语句子译成英语。
________________________
24.从文中找出下面句子的同义句。
Take care of them so that they will be used for more time.
________________________
25.将文中画线的英语句子译成汉语。
________________________
答案:
21.Reduce, reuse and recycle. 22.Reduce/Use less. 23.Turn off the lights when you do not need them. 24.Look after them so that they will last. 25.把你的垃圾分(类)成塑料、玻璃、纸制品和橡胶。
查看更多完整答案,请扫码查看