第19页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一、根据句意及汉语提示写单词。
1.It takes ______(勇气)to sing in public.
2.David and his brother are both top football ______(教练).
3.To get into the room, you need to ______(拉)or push the door first.
4.Tom missed scoring the ______(目标)and his team lost the game.
5.When I asked if she would like to join us, she ______(点头).
1.It takes ______(勇气)to sing in public.
2.David and his brother are both top football ______(教练).
3.To get into the room, you need to ______(拉)or push the door first.
4.Tom missed scoring the ______(目标)and his team lost the game.
5.When I asked if she would like to join us, she ______(点头).
答案:
1.courage 2.coaches 3.pull 4.goal 5.nodded
二、选择方框中的单词并用其适当形式填空。
weigh,shoulder,disappoint,agree,kick
6.We are all in ______ that prices should be kept low.
7. I ______ the ball, but unluckily, I completely missed it.
8.You've put on so much ______.I think you need to exercise more.
9.The child sat on her father's ______ to watch the performance.
10.The result of the game ______ the players a lot.They all felt sad.
weigh,shoulder,disappoint,agree,kick
6.We are all in ______ that prices should be kept low.
7. I ______ the ball, but unluckily, I completely missed it.
8.You've put on so much ______.I think you need to exercise more.
9.The child sat on her father's ______ to watch the performance.
10.The result of the game ______ the players a lot.They all felt sad.
答案:
6.agreement 7.kicked 8.weight 9.shoulders 10.disappointed
三、根据汉语意思完成下列句子。每空一词。
11.实际上他是我妹妹的朋友,而不是我的。
In fact, he's my sister's friend, ______ ______ mine.
12.很遗憾上周他被我们队开除了。
It's a pity that he ______ ______ ______ our team last week.
13.如果我们齐心协力,我们会把工作干好的。
We will do a good job if we ______ ______.
14.别对他太严厉了。毕竟他还是个孩子。
Don't be too ______ ______ him. After all,he is just a kid.
15.我这次考试没有及格,令我父母失望了。
I failed the exam and ______ my parents ______.
11.实际上他是我妹妹的朋友,而不是我的。
In fact, he's my sister's friend, ______ ______ mine.
12.很遗憾上周他被我们队开除了。
It's a pity that he ______ ______ ______ our team last week.
13.如果我们齐心协力,我们会把工作干好的。
We will do a good job if we ______ ______.
14.别对他太严厉了。毕竟他还是个孩子。
Don't be too ______ ______ him. After all,he is just a kid.
15.我这次考试没有及格,令我父母失望了。
I failed the exam and ______ my parents ______.
答案:
11.rather than 12.was kicked off 13.pull together 14.hard on/strict with 15.let;down
四、阅读理解。
A(2023,广安)
Nobody wants to lose, but we must accept that losing is part of life.After all,we can't win all the time. However, we can learn something valuable from every failure(失败).This may help us succeed in the future.So we must know how to be a good loser(失败者).
Failure is the mother of success. When we lose,just take it with a smile and look on the good side of it.Edison failed 10,000 times but had learned 10,000 things which didn't work.
Losing is not very scary.So don't be afraid. We must accept our failure and learn something from it.Remember that it can be helpful. Take action to walk out of it. When we lose, think about what we did and how we can improve.
We should face our failure when we lose. There is only one winner in every competition. Some win,while some lose.That is a usual way of life. If we offer our congratulations to the winners and share their happiness,we won't feel sorry for our failure.
In a word,being a good loser will help us to succeed in life. It might be painful at the beginning,but there are many advantages.Good losers set examples to us,and most importantly,they finally win.
( )16.What can we learn from every failure according to the passage?
A.A good prize. B.A valuable thing.
C.A secret to success. D.A way of life.
( )17.What's the Chinese meaning of the underlined word “scary” in Paragraph 3?
A.有趣的 B.丰富的
C.危险的 D.可怕的
( )18.Which of the following is NOT true according to the passage?
A.We should accept and learn from our failure.
B. We should remember our failure all the time.
C.We should take action to walk out of failure.
D.We should think about how to improve when we lose.
( )19.What does the writer advise the losers to do after a competition?
A.Share the winners' happiness.
B.Join in another competition.
C.Forget the failure.
D.Show the regrets.
( )20.What is the best title for the passage?
A.Experience in Reducing Problems
B.Advantages of both Success and Failure
C.Ideas About How to Avoid Mistakes
D.Advice on How to Be a Good Loser
A(2023,广安)
Nobody wants to lose, but we must accept that losing is part of life.After all,we can't win all the time. However, we can learn something valuable from every failure(失败).This may help us succeed in the future.So we must know how to be a good loser(失败者).
Failure is the mother of success. When we lose,just take it with a smile and look on the good side of it.Edison failed 10,000 times but had learned 10,000 things which didn't work.
Losing is not very scary.So don't be afraid. We must accept our failure and learn something from it.Remember that it can be helpful. Take action to walk out of it. When we lose, think about what we did and how we can improve.
We should face our failure when we lose. There is only one winner in every competition. Some win,while some lose.That is a usual way of life. If we offer our congratulations to the winners and share their happiness,we won't feel sorry for our failure.
In a word,being a good loser will help us to succeed in life. It might be painful at the beginning,but there are many advantages.Good losers set examples to us,and most importantly,they finally win.
( )16.What can we learn from every failure according to the passage?
A.A good prize. B.A valuable thing.
C.A secret to success. D.A way of life.
( )17.What's the Chinese meaning of the underlined word “scary” in Paragraph 3?
A.有趣的 B.丰富的
C.危险的 D.可怕的
( )18.Which of the following is NOT true according to the passage?
A.We should accept and learn from our failure.
B. We should remember our failure all the time.
C.We should take action to walk out of failure.
D.We should think about how to improve when we lose.
( )19.What does the writer advise the losers to do after a competition?
A.Share the winners' happiness.
B.Join in another competition.
C.Forget the failure.
D.Show the regrets.
( )20.What is the best title for the passage?
A.Experience in Reducing Problems
B.Advantages of both Success and Failure
C.Ideas About How to Avoid Mistakes
D.Advice on How to Be a Good Loser
答案:
16~20.BDBAD
B
I was reading when my little brother rushed into my room.“I made paper airplanes, David! Aren't they cool?”Tex shouted,sending his plane directly into my head.
I was a bit angry.“Excuse me,can I have a little peace and quiet so I can read?”In fact, I was upset about the exam which I failed yesterday.
“Oh! I want to read!” said Tex.“Can you read your book out loud?”
“I don't want to read aloud,”I said more angrily.
“Are you in a bad mood(情绪)?” Tex asked.
“Tex, just leave me alone!” I got up, making my way towards the living room.
Just then, my friend Ollie stopped by. “Check out my new soccer ball.”
I stepped outside and said,“I'm too busy being in the world's worst mood to do anything at all.”
“When I am in a bad mood, I move,”said Ollie.He kicked the ball far. We ran and ran to catch it until it was finally stopped by a tree. That's when we saw a cute squirrel(松鼠)catch snacks from a bird feeder.
“Whoa!” said Ollie.“I never knew squirrels could hang upside down like that.”
“Sure,” I giggled(咯咯地笑).
“Hey!” said Ollie.“You're laughing.Great! Hi,catch!” He threw the ball at me.
根据短文内容,回答下列问题。
21.Why was David upset?
______________________________
22.What did Tex want his brother to do?
______________________________
23.Who helped David out of the bad mood?
______________________________
24.What was the funny thing they saw when they were playing soccer?
______________________________
25.How do you often get rid of(摆脱)bad moods?
______________________________
I was reading when my little brother rushed into my room.“I made paper airplanes, David! Aren't they cool?”Tex shouted,sending his plane directly into my head.
I was a bit angry.“Excuse me,can I have a little peace and quiet so I can read?”In fact, I was upset about the exam which I failed yesterday.
“Oh! I want to read!” said Tex.“Can you read your book out loud?”
“I don't want to read aloud,”I said more angrily.
“Are you in a bad mood(情绪)?” Tex asked.
“Tex, just leave me alone!” I got up, making my way towards the living room.
Just then, my friend Ollie stopped by. “Check out my new soccer ball.”
I stepped outside and said,“I'm too busy being in the world's worst mood to do anything at all.”
“When I am in a bad mood, I move,”said Ollie.He kicked the ball far. We ran and ran to catch it until it was finally stopped by a tree. That's when we saw a cute squirrel(松鼠)catch snacks from a bird feeder.
“Whoa!” said Ollie.“I never knew squirrels could hang upside down like that.”
“Sure,” I giggled(咯咯地笑).
“Hey!” said Ollie.“You're laughing.Great! Hi,catch!” He threw the ball at me.
根据短文内容,回答下列问题。
21.Why was David upset?
______________________________
22.What did Tex want his brother to do?
______________________________
23.Who helped David out of the bad mood?
______________________________
24.What was the funny thing they saw when they were playing soccer?
______________________________
25.How do you often get rid of(摆脱)bad moods?
______________________________
答案:
21.Because he failed the exam.
22.He wanted his brother to read the book out loud.
23.Ollie.
24.They saw a cute squirrel catch snacks from a bird feeder.
25.根据实际情况作答,表达正确即可。
查看更多完整答案,请扫码查看