2025年通城学典课时作业本七年级英语下册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典课时作业本七年级英语下册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典课时作业本七年级英语下册人教版》

We all have friends. Friends are just people you like to be with. It’s lucky to have friends to talk to. They don’t need to be the same as you, but they know you well. Sometimes, they even know what you think.
Friends are very important in our life. They can make your life interesting, give you advice and help you in difficult times. If you don’t have friends, your life will be very boring.
In different times and places, you need different kinds of friends. When you want to play sports, you may need a friend to play with. When you’re not happy, you may need a friend to comfort(安慰) you. Someone says that people having friends live longer. Why? It may be because they’re happier. Being happy helps them to have a healthy life. A good way to make new friends is to go outside to do some activities with others. You can join some clubs. There you can learn new things, meet new people and then make new friends. But remember to keep in touch with your old friends!
1. What can we learn from Paragraph 1?
A. Friends can help you a lot.
B. Friends can be different from you.
C. Friends can bring you good luck.
D. Friends are people around you.
2. What does the second paragraph talk about?
A. Why we need friends.
B. How to make new friends.
C. What we can do with friends.
D. What kind of friend we need.
3. How can we make new friends according to the passage?
A. By joining some clubs.
B. By having birthday parties.
C. By forgetting old friends.
D. By talking with others on the phone.
答案: 1~3. BAA
“Ben, brush your teeth before breakfast!”
“Ben, don’t run in the classroom!”
Parents and teachers keep telling Ben what to do and what not to do. Ben always thinks, “Don’t do this, and don’t do that! I don’t want any rules. They’re terrible!”
Suddenly, Ben is in his classroom. The classroom is noisy. Some students are eating. Some are running. But the teachers don’t say anything. “Ha ha, it’s so great,” Ben says. “There are no rules! Now I can go out to play!”
Ben goes to the cinema to see his favourite movie. People talk a lot and walk here and there. Ben can’t see or hear the movie well. He asks them to stop but no one listens because there are no rules.
Ben goes to the zoo to watch animals. Many people feed food to animals there. Ben feels bad. Suddenly a bear runs at him. There are no rules in the zoo and someone lets it out! Ben is very afraid and he runs away...
Then he wakes up in his bed and says, “Oh, it’s just a dream!”
根据短文内容,判断正(T)、误(F)。
1. Ben thinks the rules are terrible at first.
2. Ben goes to see his favourite movie with his friends.
3. Ben is happy when he is at the cinema.
4. Ben also goes to the zoo to see animals.
5. Ben has the dream in his classroom.
答案: 1~5. TFFTF

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭