第38页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
十一、将下列句子排成一段完整的对话。
( ) You can get on the bus at Park Station.
( 1 ) Excuse me, how can I get to the bookshop?
( ) You can get off the bus at Star Cinema Station.
( ) You can take Bus No.4.
( ) Where can I get on the bus?
( ) Where can I get off the bus?
( ) You can get on the bus at Park Station.
( 1 ) Excuse me, how can I get to the bookshop?
( ) You can get off the bus at Star Cinema Station.
( ) You can take Bus No.4.
( ) Where can I get on the bus?
( ) Where can I get off the bus?
答案:
4 1 6 2 3 5
十二、阅读理解。
(一)
Helen was seven years old, and one day one of her teeth began hurting. She cried in her class at school, and her teacher said kindly, “What’s the matter, Helen?”
“One of my teeth hurts,” answered Helen.
“Speak to your mother about it,” said the teacher, “and then go and see the dentist.”
That afternoon her mother took her to the dentist. The dentist looked at the tooth and said to Helen, “It’s very bad. I’m going to take it out, and then you’re going to get a new tooth. ”
根据短文内容判断正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
( ) 1. Helen was six years old.
( ) 2. One day one of her teeth began hurting.
( ) 3. She cried at home.
( ) 4. Helen’s mother took her to the dentist.
( ) 5. Helen’s mother is going to get a new tooth.
(二)
Jane is a schoolgirl. She is fifteen. She lives with her parents and her grandpa. Her grandpa is seventy years old. He’s got a backache. He needs to see a doctor. But Jane’s parents are very busy. Her father is a policeman. Her mother is a teacher. So Jane wants to go to hospital with her grandpa after school. She hopes her grandpa gets better soon.
根据短文内容,选择正确答案。
( ) 1. What is Jane?
A. A teacher. B. A policewoman. C. A student.
( ) 2. — What’s wrong with her grandpa? — He’s got a ______.
A. toothache B. backache C. earache
( ) 3. Who needs to see a doctor?
A. Jane. B. Jane’s parents. C. Jane’s grandpa.
(一)
Helen was seven years old, and one day one of her teeth began hurting. She cried in her class at school, and her teacher said kindly, “What’s the matter, Helen?”
“One of my teeth hurts,” answered Helen.
“Speak to your mother about it,” said the teacher, “and then go and see the dentist.”
That afternoon her mother took her to the dentist. The dentist looked at the tooth and said to Helen, “It’s very bad. I’m going to take it out, and then you’re going to get a new tooth. ”
根据短文内容判断正误,正确的打“√”,错误的打“×”。
( ) 1. Helen was six years old.
( ) 2. One day one of her teeth began hurting.
( ) 3. She cried at home.
( ) 4. Helen’s mother took her to the dentist.
( ) 5. Helen’s mother is going to get a new tooth.
(二)
Jane is a schoolgirl. She is fifteen. She lives with her parents and her grandpa. Her grandpa is seventy years old. He’s got a backache. He needs to see a doctor. But Jane’s parents are very busy. Her father is a policeman. Her mother is a teacher. So Jane wants to go to hospital with her grandpa after school. She hopes her grandpa gets better soon.
根据短文内容,选择正确答案。
( ) 1. What is Jane?
A. A teacher. B. A policewoman. C. A student.
( ) 2. — What’s wrong with her grandpa? — He’s got a ______.
A. toothache B. backache C. earache
( ) 3. Who needs to see a doctor?
A. Jane. B. Jane’s parents. C. Jane’s grandpa.
答案:
(一)1.× 2.√ 3.× 4.√ 5.×
(二)1.C 2.B 3.C
(二)1.C 2.B 3.C
查看更多完整答案,请扫码查看