第81页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
五、意大利是一个历史悠久的欧洲国家,同时也充满了时尚与艺术的气息。阅读对意大利著名城市的介绍,选择正确的答案。
Italy is a country with many beautiful cities. Here are four famous cities in Italy.
Rome is the capital of Italy. It has a history of over 2,500 years, so old buildings are here and there, such as the Colosseum. Also, it’s a modern city with many department stores—great places to shop.
Venice is a must - see place if you like art. It is the “City of Water” and the “City of Bridges”, so you may have to take a gondola to travel around the city.
Milan is one of the four fashion capitals in the world. Many stars come to Milan for the Milan Fashion Week every year. It’s also famous for the two football teams, A. C. Milan and F. C. Internazionale Milano.
Naples is on the west coast(海岸) of Southern Italy. Every year, people come to this old city for its beautiful views and delicious Italian food.
( )1. The Colosseum is ________ in Rome.
A. an old building B. a department store C. a modern town
( )2. The underlined word “gondola” means “________”.
A. a modern plane B. a special boat C. the subway
( )3. Which features of Milan are mentioned in the passage?
A. food and traffic. B. Fashion and sports. C. Fashion and food.
( )4. For foodies(美食家), ________ is a must - see city.
A. Naples B. Milan C. Venice
( )5. Which of the following is TRUE?
A. Rome is a young city. B. Milan is the capital of Italy. C. Naples is an old and beautiful city.
Italy is a country with many beautiful cities. Here are four famous cities in Italy.
Rome is the capital of Italy. It has a history of over 2,500 years, so old buildings are here and there, such as the Colosseum. Also, it’s a modern city with many department stores—great places to shop.
Venice is a must - see place if you like art. It is the “City of Water” and the “City of Bridges”, so you may have to take a gondola to travel around the city.
Milan is one of the four fashion capitals in the world. Many stars come to Milan for the Milan Fashion Week every year. It’s also famous for the two football teams, A. C. Milan and F. C. Internazionale Milano.
Naples is on the west coast(海岸) of Southern Italy. Every year, people come to this old city for its beautiful views and delicious Italian food.
( )1. The Colosseum is ________ in Rome.
A. an old building B. a department store C. a modern town
( )2. The underlined word “gondola” means “________”.
A. a modern plane B. a special boat C. the subway
( )3. Which features of Milan are mentioned in the passage?
A. food and traffic. B. Fashion and sports. C. Fashion and food.
( )4. For foodies(美食家), ________ is a must - see city.
A. Naples B. Milan C. Venice
( )5. Which of the following is TRUE?
A. Rome is a young city. B. Milan is the capital of Italy. C. Naples is an old and beautiful city.
答案:
1. A
2. B 解析 通读短文第三段可知,Venice(威尼斯)是“水城”和“桥城”,由此猜测环游这座城市要使用的交通工具是一种特殊的小船。gondola 意为“小划船;凤尾船”,故选 B。
3. B 解析 通读短文第四段可知,作者在本段主要介绍的是米兰时装周和米兰的两支足球队,涉及的是时尚和运动两方面,故选 B。
4. A 解析 由短文中“Every year,people come to this old city for its beautiful views and delicious Italian food.”可知,Naples(那不勒斯)有美味的意大利食物,是美食家必去的城市,故选 A。
5. C
2. B 解析 通读短文第三段可知,Venice(威尼斯)是“水城”和“桥城”,由此猜测环游这座城市要使用的交通工具是一种特殊的小船。gondola 意为“小划船;凤尾船”,故选 B。
3. B 解析 通读短文第四段可知,作者在本段主要介绍的是米兰时装周和米兰的两支足球队,涉及的是时尚和运动两方面,故选 B。
4. A 解析 由短文中“Every year,people come to this old city for its beautiful views and delicious Italian food.”可知,Naples(那不勒斯)有美味的意大利食物,是美食家必去的城市,故选 A。
5. C
查看更多完整答案,请扫码查看