2025年亮点给力提优课时作业本六年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年亮点给力提优课时作业本六年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年亮点给力提优课时作业本六年级英语下册译林版》

四、从方框中选择合适的句子补全对话。(有一项多余)
A:I’m sorry, Mr Green.
B:Come in, please. 1. ______ What happened today?
A:2. ______
B:Were there many cars and bikes in the street?
A:Yes, there were. There were many red lights too.
B:3. ______ How did you come to school this morning?
A:4. ______
B:Do you come to school in your father’s car every day?
A:No, I don’t. 5. ______
A. I came to school in my father’s car.
B. Don’t be late next time.
C. I’m sorry to hear that.
D. I usually take a bus.
E. I got up at seven this morning.
F. The traffic was very busy this morning.
答案: 四、1. B 2. F 3. C 4. A 5. D
五、新素养 文化意识 阅读英格兰交通特点的介绍,选择正确的答案,并回答问题。
There are many ways to call the streets in England, such as roads, streets, gardens, avenues and ways. The streets are not straight and there are a few traffic lights. You can just see a lot of roundabouts(环岛). There are just some traffic lights and they are for the people who cross the road.
In England, the cars drive on the left. But people walk on the right. This is because the drivers can see the people from the opposite(对面的) side but not from the back. There are two kinds of motorways(高速公路) in England—M and A. They also have speed cameras to check if cars are overspeed(超速的). The speed limits are all shown beside the road. It is very serious, so you have to follow the rules.
( )1. How many ways are there to call the streets in England according to the passage?
A. Four. B. Five. C. Six.
( )2. People walk on the ______ in England.
A. right B. middle C. left
( )3. The ______ can find out if the cars are overspeed according to the passage.
A. policeman B. TV C. speed camera
4. Can we see a lot of traffic lights on the road in England?
______________________________
5. How many kinds of motorways are there in England? What are they?
______________________________
答案: 五、(一)1. B
2. A 解析:由短文中“In England,the cars drive on the left. But people walk on the right.”可知,在英格兰,车辆在左侧行驶,行人在右侧行走,故选 A。
3. C 解析:由短文中“They also have speed cameras to check if cars are overspeed.”可知,英格兰的道路上有超速监控摄像机监测过往的车辆是否超速,故选 C。
(二)1. No,we can’t. 2. There are two. They are M and A.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭