第23页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
五、根据首字母提示,完成短文。
Sleep is important to us. We should go to bed e________ and get up early to be healthy. With enough sleep, we can do our work w________. If we sleep b________, we may get ill. Here is a story.
Last year, Dan often went to bed l________. He n________ got enough sleep. Then he had a headache, and he couldn't get to sleep, so he went to a doctor.
“Oh, you look s________. What's the matter?” the doctor asked. “I have a bad headache and I can't get to sleep at night,” Dan answered s________. “W________ do you usually go to bed?” “I usually go to bed after 12 o'clock.” “You should go to bed before 10 o'clock. Drink some milk before bedtime. I'm sure you will sleep well.” From t________ on, Dan went to bed early and soon he got b________.
Sleep is important to us. We should go to bed e________ and get up early to be healthy. With enough sleep, we can do our work w________. If we sleep b________, we may get ill. Here is a story.
Last year, Dan often went to bed l________. He n________ got enough sleep. Then he had a headache, and he couldn't get to sleep, so he went to a doctor.
“Oh, you look s________. What's the matter?” the doctor asked. “I have a bad headache and I can't get to sleep at night,” Dan answered s________. “W________ do you usually go to bed?” “I usually go to bed after 12 o'clock.” “You should go to bed before 10 o'clock. Drink some milk before bedtime. I'm sure you will sleep well.” From t________ on, Dan went to bed early and soon he got b________.
答案:
early, well, badly, late, never, sleepy, sadly, When, then, better
六、跑步是一项有益的运动。阅读有关跑步的介绍,完成下列任务。
Running is becoming popular these days. Many of us run for our health. Doctors say many of the health problems come from these bad habits—eating too much, drinking too much, smoking and not taking enough exercise. Doctors tell us, “Eat and drink less. Don't smoke. And exercise more.”
Running is a good form of exercise because it helps build a strong heart. It also helps most people lose weight. One 68 - year - old woman runs three times a week. She runs to lose weight. “I love to eat, but running makes me fit and happy,” she says.
Running is good for our health in other ways too. Many runners say running keeps colds and other small health problems away. “Running is my doctor,” says one man.
Running can also help people to relax. So today men and women of all ages like running.
(一)阅读短文,选择正确的答案。
( )1. Many people like running because they want to ________.
A. eat much B. keep healthy C. run fast
( )2. Doctors tell us ________.
A. not to smoke B. not to exercise C. to drink much
( )3. The third paragraph shows running ________.
A. helps people relax B. helps people build a strong heart
C. keeps small health problems away
(二)阅读短文,回答下列问题。
1. How often does the 68 - year - old woman run? ________
2. Who likes running today? ________
Running is becoming popular these days. Many of us run for our health. Doctors say many of the health problems come from these bad habits—eating too much, drinking too much, smoking and not taking enough exercise. Doctors tell us, “Eat and drink less. Don't smoke. And exercise more.”
Running is a good form of exercise because it helps build a strong heart. It also helps most people lose weight. One 68 - year - old woman runs three times a week. She runs to lose weight. “I love to eat, but running makes me fit and happy,” she says.
Running is good for our health in other ways too. Many runners say running keeps colds and other small health problems away. “Running is my doctor,” says one man.
Running can also help people to relax. So today men and women of all ages like running.
(一)阅读短文,选择正确的答案。
( )1. Many people like running because they want to ________.
A. eat much B. keep healthy C. run fast
( )2. Doctors tell us ________.
A. not to smoke B. not to exercise C. to drink much
( )3. The third paragraph shows running ________.
A. helps people relax B. helps people build a strong heart
C. keeps small health problems away
(二)阅读短文,回答下列问题。
1. How often does the 68 - year - old woman run? ________
2. Who likes running today? ________
答案:
(一)1. B 解析 由短文中“Running is becoming popular these days. Many of us run for our health.”可知,许多人喜欢跑步是想要保持健康,故选 B。
2. A 解析 由短文中“Doctors tell us, ‘Eat and drink less. Don't smoke. And exercise more.’”可知,医生劝诫我们要少吃少喝,不要抽烟,要多运动,故选 A。
3. C
(二)1. She runs three times a week.
2. Men and women of all ages like running today.
2. A 解析 由短文中“Doctors tell us, ‘Eat and drink less. Don't smoke. And exercise more.’”可知,医生劝诫我们要少吃少喝,不要抽烟,要多运动,故选 A。
3. C
(二)1. She runs three times a week.
2. Men and women of all ages like running today.
查看更多完整答案,请扫码查看