第74页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
六、根据首字母或中文提示填写单词,补全短文。
Do you have any ideas about your dream jobs in the future? Students in Class 1 have many ideas! Lucy wants to be a 1. ________(舞蹈家). 2. ________(牙齿) are very important to people. So Daniel wants to be a dentist. Lucy's father is a 3. d________. He always helps sick people. She wants to be like her dad one day. Peter wants to be a football 4. p________. The students will have a happy life in the 5. ________(未来) if they work hard to make their dreams come true.
Do you have any ideas about your dream jobs in the future? Students in Class 1 have many ideas! Lucy wants to be a 1. ________(舞蹈家). 2. ________(牙齿) are very important to people. So Daniel wants to be a dentist. Lucy's father is a 3. d________. He always helps sick people. She wants to be like her dad one day. Peter wants to be a football 4. p________. The students will have a happy life in the 5. ________(未来) if they work hard to make their dreams come true.
答案:
1. dancer 2. Teeth 3. doctor 4. player 5. future
七、根据短文内容,完成任务。
Here you can see many vegetables, for example, potatoes and carrots. Are you on a farm? No. You are in Yuegong-1. It is a closed lab. Yuegong-1 has three rooms. It looks like a small home. Eight volunteers live in Yuegong-1 together for one year. They have an experiment(实验). Scientists will learn from the experiment. They can find ways to help astronauts stay in space for a long time in the future.
How do volunteers live here? One room is the living room. Volunteers work and sleep here. Every day, they get up at 6:30 a. m. and go to bed at 11:00 p. m. The other two rooms are greenhouses. Volunteers grow food there. They grow more than thirty kinds of vegetables. They also eat worms(蠕虫).
任务一:根据短文内容,选出与下列单词或短语匹配的英文释义。
( ) 1. closed lab ( ) 2. volunteer ( ) 3. greenhouse ( ) 4. vegetable
A. A person who freely offers to take part in an activity or undertake(负责) a task.
B. A building with glass walls and a glass roof for growing plants in.
C. The edible(可食用的) plant such as the potato.
D. A laboratory that is sealed(被封闭) off from the external environment(外部环境).
任务二:根据短文内容,从文中选择正确的单词填空。
1. Yuegong-1 is a ________ lab.
2. Volunteers grow more than ________ kinds of vegetables in Yuegong-1.
3. In addition to(除了) vegetables, volunteers also eat ________.
Here you can see many vegetables, for example, potatoes and carrots. Are you on a farm? No. You are in Yuegong-1. It is a closed lab. Yuegong-1 has three rooms. It looks like a small home. Eight volunteers live in Yuegong-1 together for one year. They have an experiment(实验). Scientists will learn from the experiment. They can find ways to help astronauts stay in space for a long time in the future.
How do volunteers live here? One room is the living room. Volunteers work and sleep here. Every day, they get up at 6:30 a. m. and go to bed at 11:00 p. m. The other two rooms are greenhouses. Volunteers grow food there. They grow more than thirty kinds of vegetables. They also eat worms(蠕虫).
任务一:根据短文内容,选出与下列单词或短语匹配的英文释义。
( ) 1. closed lab ( ) 2. volunteer ( ) 3. greenhouse ( ) 4. vegetable
A. A person who freely offers to take part in an activity or undertake(负责) a task.
B. A building with glass walls and a glass roof for growing plants in.
C. The edible(可食用的) plant such as the potato.
D. A laboratory that is sealed(被封闭) off from the external environment(外部环境).
任务二:根据短文内容,从文中选择正确的单词填空。
1. Yuegong-1 is a ________ lab.
2. Volunteers grow more than ________ kinds of vegetables in Yuegong-1.
3. In addition to(除了) vegetables, volunteers also eat ________.
答案:
任务一:1. D 2. A 3. B 4. C
任务二:1. closed 2. thirty 3. worms
任务二:1. closed 2. thirty 3. worms
查看更多完整答案,请扫码查看