第60页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
四、根据首字母提示填写单词,补全对话。
Su Hai: I will 1. v________ Australia next week.
Nancy: Really? 2. W________ to Australia!
Su Hai: Can you tell me 3. s________ about Australia?
Nancy: Sure. Do you like 4. a________?
Su Hai: Yes, I do. I like 5. k________ and koalas. They are cute.
Nancy: I like them too.
Su Hai: Is Sydney a beautiful 6. c________ in Australia?
Nancy: Yes, it’s very beautiful. The 7. a________ is fresh too.
Su Hai: Oh, I'm very 8. e________ about the country. See you next week.
Nancy: See you.
Su Hai: I will 1. v________ Australia next week.
Nancy: Really? 2. W________ to Australia!
Su Hai: Can you tell me 3. s________ about Australia?
Nancy: Sure. Do you like 4. a________?
Su Hai: Yes, I do. I like 5. k________ and koalas. They are cute.
Nancy: I like them too.
Su Hai: Is Sydney a beautiful 6. c________ in Australia?
Nancy: Yes, it’s very beautiful. The 7. a________ is fresh too.
Su Hai: Oh, I'm very 8. e________ about the country. See you next week.
Nancy: See you.
答案:
1. visit 2. Welcome 3. something 4. animals 5. kangaroos 6. city 7. air 8. excited
五、根据短文内容,完成任务。
With a history of over 2,000 years, Paris is not only the host city for 2024 Olympic Games but also a beautiful and interesting place. You’ll see many famous cultural spots. Here are three of them.
1. ________ It’s one of the biggest and most popular museums in the world. It used to be a royal palace but later became a museum. Inside, there are more than 380,000 objects. In 2024, the museum had a special exhibition for the Olympics. It looked back at the first modern Olympic Games, held in the 19th century.
2. ________ It’s about 1.8 kilometres long. It is known for its beautifully lined trees. Now, it’s also the centre of many celebrations. Restaurants and cafes along this road set up new outdoor seating areas for the Paris Olympics in 2024.
3. ________ To celebrate the wins, Napoleon Bonaparte, a famous French military leader, asked his people to build it in 1806. The 50−metre−tall arch has sculptures(雕塑) that tell stories of wars. Visitors can climb to the top to enjoy a view of Paris.
任务一:根据短文内容,将正确的选项填在文中横线上。
A. The Louvre Museum B. The Arc de Triomphe C. The Champs−Elysées
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. What did the museum in Paragraph 2 use to be?
______________________________
2. What did the restaurants and cafes in Paragraph 3 do for the Paris Olympics?
______________________________
3. What do you think of Paris?
______________________________
With a history of over 2,000 years, Paris is not only the host city for 2024 Olympic Games but also a beautiful and interesting place. You’ll see many famous cultural spots. Here are three of them.
1. ________ It’s one of the biggest and most popular museums in the world. It used to be a royal palace but later became a museum. Inside, there are more than 380,000 objects. In 2024, the museum had a special exhibition for the Olympics. It looked back at the first modern Olympic Games, held in the 19th century.
2. ________ It’s about 1.8 kilometres long. It is known for its beautifully lined trees. Now, it’s also the centre of many celebrations. Restaurants and cafes along this road set up new outdoor seating areas for the Paris Olympics in 2024.
3. ________ To celebrate the wins, Napoleon Bonaparte, a famous French military leader, asked his people to build it in 1806. The 50−metre−tall arch has sculptures(雕塑) that tell stories of wars. Visitors can climb to the top to enjoy a view of Paris.
任务一:根据短文内容,将正确的选项填在文中横线上。
A. The Louvre Museum B. The Arc de Triomphe C. The Champs−Elysées
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. What did the museum in Paragraph 2 use to be?
______________________________
2. What did the restaurants and cafes in Paragraph 3 do for the Paris Olympics?
______________________________
3. What do you think of Paris?
______________________________
答案:
任务一:1. A 2. C 3. B
任务二:1. It used to be a royal palace. 2. They set up new outdoor seating areas for the Paris Olympics. 3. It's a beautiful and romantic city.(本小题答案不唯一)
任务二:1. It used to be a royal palace. 2. They set up new outdoor seating areas for the Paris Olympics. 3. It's a beautiful and romantic city.(本小题答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看