第36页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
赛题全解
Read the letter. Answer questions. [小托福考试真题]
Dear Yun,
I was so happy to read your letter. I like having a pen pal in China because I’m learning so many new things! Thank you for sending me a photo of your family. Can you tell me more about them? What kinds of things do you like to do together? I like to cook with my family. One time, we cooked Chinese food! On the back of the letter, I wrote a recipe that will teach you how to cook my favourite meal, pasta with meat sauce. I hope you like it.
Sincerely,
Chloe
( )1. What does Chloe want to learn more about?
A. Yun’s family. B. Yun’s country. C. Chinese food.
( )2. What does Chloe send to Yun?
A. A photo. B. A recipe. C. A pen.
分析:本题考查对关键信息的抓取和推断能力。1. 由“... your family. Can you tell me more about them?”可推断出,Chloe想要了解更多关于Yun的家庭情况。2. 由“On the back of the letter, I wrote a recipe...”可知,Chloe在信的背面写了一个食谱。
答案:1~2 AB
Read the letter. Answer questions. [小托福考试真题]
Dear Yun,
I was so happy to read your letter. I like having a pen pal in China because I’m learning so many new things! Thank you for sending me a photo of your family. Can you tell me more about them? What kinds of things do you like to do together? I like to cook with my family. One time, we cooked Chinese food! On the back of the letter, I wrote a recipe that will teach you how to cook my favourite meal, pasta with meat sauce. I hope you like it.
Sincerely,
Chloe
( )1. What does Chloe want to learn more about?
A. Yun’s family. B. Yun’s country. C. Chinese food.
( )2. What does Chloe send to Yun?
A. A photo. B. A recipe. C. A pen.
分析:本题考查对关键信息的抓取和推断能力。1. 由“... your family. Can you tell me more about them?”可推断出,Chloe想要了解更多关于Yun的家庭情况。2. 由“On the back of the letter, I wrote a recipe...”可知,Chloe在信的背面写了一个食谱。
答案:1~2 AB
答案:
1~2 AB
分析:本题考查对关键信息的抓取和推断能力。1. 由“... your family. Can you tell me more about them?”可推断出,Chloe想要了解更多关于Yun的家庭情况。2. 由“On the back of the letter, I wrote a recipe...”可知,Chloe在信的背面写了一个食谱。
分析:本题考查对关键信息的抓取和推断能力。1. 由“... your family. Can you tell me more about them?”可推断出,Chloe想要了解更多关于Yun的家庭情况。2. 由“On the back of the letter, I wrote a recipe...”可知,Chloe在信的背面写了一个食谱。
学霸擂台
Read the letter. Answer questions. [小托福考试真题]
Dear Mr Clark,
This is Erica, your student from last year’s class. Since today is Teachers’ Day, I just want to thank you for being such a great teacher. I really learned a lot in your class last year, and I wish that you could teach me again this year.
I go to a different school now because my family moved to another city. My brother and I are in the same school. We both like our new school. My favourite classes are Music and Maths. I also joined a basketball club after school. It is fun to play in a sport team. I miss my old school, and hope you are well.
Sincerely,
Erica
( )1. Why does Erica write to Mr Clark?
A. To thank him for being a good teacher. B. To ask him about her old school.
C. To get some help with her homework.
( )2. What does Erica say about her new school?
A. It has a music club. B. It has many sport teams.
C. It is also her brother’s school.
Read the letter. Answer questions. [小托福考试真题]
Dear Mr Clark,
This is Erica, your student from last year’s class. Since today is Teachers’ Day, I just want to thank you for being such a great teacher. I really learned a lot in your class last year, and I wish that you could teach me again this year.
I go to a different school now because my family moved to another city. My brother and I are in the same school. We both like our new school. My favourite classes are Music and Maths. I also joined a basketball club after school. It is fun to play in a sport team. I miss my old school, and hope you are well.
Sincerely,
Erica
( )1. Why does Erica write to Mr Clark?
A. To thank him for being a good teacher. B. To ask him about her old school.
C. To get some help with her homework.
( )2. What does Erica say about her new school?
A. It has a music club. B. It has many sport teams.
C. It is also her brother’s school.
答案:
1~2 AC
1. 由“Since today is Teachers’ Day, I just want to thank you for being such a great teacher.”可知,Erica写信是为了感谢他是一名好老师。
2. 由“My brother and I both like our new school.”可知,Erica和她的哥哥在同一所学校。选项A、B均未提到。
1~2 AC
1. 由“Since today is Teachers’ Day, I just want to thank you for being such a great teacher.”可知,Erica写信是为了感谢他是一名好老师。
2. 由“My brother and I both like our new school.”可知,Erica和她的哥哥在同一所学校。选项A、B均未提到。
查看更多完整答案,请扫码查看