Jenny is a thirteen-year-old girl. Her parents are both doctors. They are very busy. They have no time to spend weekends with Jenny,so Jenny spends lots of her time chatting (聊天) with others on QQ. Of course,she doesn't use her real name on QQ.
Last year Jenny made a special friend on QQ. His name was Mike. He lived in New York. Mike liked to tell jokes and stories. So they always spent hours talking happily on QQ. Two months later,Mike sent Jenny a photo of himself. Oh,he was about fourteen years old. He had curly hair. Jenny liked him very much.
Last month Jenny's father went to New York to have a meeting. So Jenny went there with him. She wanted to visit Mike. When she saw him,she found her special friend was only a ten-year-old boy. Mike was his real name. But the boy in the photo wasn't him. It was his cousin Jack.
根据短文内容,简要回答下列问题。
1. What does Jenny's mother do?
2. Where did Mike live?
3. What did Jenny's father do last month?
4. Who had curly hair?
5. How old was Mike?
内容简介:Jeimy在网络上和住在纽约的Mike 聊天,两人成为好朋友。上个月,Jermy随爸爸去纽约见到了自己的网友Mike ,才发现她的这位朋友竟然是个只有十岁的小男孩。
1. A doctor.根据第一段中的"Her parents are both doctors."可知,Jenny的妈妈是一名医生。
2. In New York.冲艮据第二段中的"His name was Mike. He lived in New York."可知,Mike住在纽约。
3. He went to New York to have a meeting.才艮据第三段中"Last month Jenny's father went to New York to have a meeting."可知,上个月,Jermy的爸爸去纽约开会了。
4. Jack.根据第二段中的"Two months later,Mike sent Jenny a photo of himself.. . He had curly hair." 和第三段中的"But the boy in the photo wasn't him. It was his cousin Jack."可知,照片上的卷发男孩是Jack.
5. 10/Ten.根据第三段中的"When she saw him,she found her special friend was only a ten-year-old boy. Mike was his real name."可知,Mike10岁了。