| 66.Lydia is a good college student. Next month she will go to Canada to study.She is afraid of the language and culture.D 67.The Smiths want to go out and spend their Golden Week.But their dog has no one to take care of.They are worried.F 68.Mrs.Green is going to send her son to take lessons on singing during the coming holiday.E 69.Tom is a sports fan and a lover of the outdoors.He would like to take a trip which offer mountain climbing and rock-climbing.A 70.Every friend of mine says I am funny.I always make them laugh happily.I think I am also kind-hearted; I like to help the people who are sick,maybe in hospital.B | A.Rock climbing and mountain climbing are offered in the trip,including an attempt of toping East Kansas Peak. Wear good walking shoes,bring enough water and food for your stay in the mountains.Join us and meet new friends.Cost:$25. B.Funny and good volunteer are welcomed to cheer the sick kids up.If you know something about the medicine care, that will be perfect.If not,being good at getting on well with the kids is fine too. C.Do you love kids?Do you know how to teach kids in Primary school?Do you want to be a teacher in the future?If you do,come to our primary school after-school care center to help the students with their schoolwork or other activities.That will be a great experience for you. D.The students from the English department of a Foreign Language Institute hold an English Corner in the Chao Yang Square in the evening.There you can practice speaking English. E.The singing lessons here are great if you want to send your kids to practice their vocal cords (声带). F.The South Travel Agency in GZ has started a service to satisfy(使…满意) animals lovers who want their animals to join in holiday outings. G.The Fifth English competition will be held on CCTV 10. Anyone who wants to show his English talents can enter for it in your local school. |
分析 短文的左栏介绍了五个人的需求,右栏提供了一些帮助,根据他们的需求选择合适的选项.
解答 66.D 根据"Next month she will go to Canada to study.She is afraid of the language and culture"可知,她需要学习加拿大的语言和文化,与D选项中的"There you can practice speaking English"相匹配,故答案为D
67.F 根据"But their dog has no one to take care of.They are worried"可知,他们需要有人照顾狗,与F选项中的"The South Travel Agency in GZ has started aservice to satisfy(使…满意) animals lovers who want their animals to join in holiday outings"相匹配,故答案为F
68.E 根据"Mrs.Green is going to send her son to take lessons on singing during the coming holiday"可知,她想送她的儿子去学唱歌,与E选项中"The singing lessons here are great if you want to send your kids to practice their vocal cords"相匹配,故答案为E
69.A 根据"He would like to take a trip which offer mountain climbing and rock-climbing"可知,他想参加一个提供爬山和攀岩的旅行,与A选项中"Rock climbing and mountain climbing are offered in the trip,"相匹配,故答案为A
70.B 根据"I like to help the people who are sick,maybe in hospital"可知,我想帮助生病的人.与B选项中的"Funny and good volunteer are welcomed to cheer the sick kids up"相匹配,故答案为B
点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.