When it comes to pick out a place for a trip,the most important thing to look for is the place that offers plenty of things to do. There is no doubt that South American cities offer plenty of activities and different things that can be enjoyed.

 

  Rio de Janeiro ,Brazil  

  It is famous   for its exciting cultural scene. The city also has plenty of things to do,   including hiking up to the peak(顶峰)of Sugarloaf Mountain and walking on   the Copacabana beach.

  Medellin,Colombia 

  Colombia's second biggest city is one that has seen important redevelopment   over recent years, and it is now mainly a safe and interesting place to   visit. There is also a historic recreation of an Antioquia village to be   found on the top of the Pueblito Paisa hill.

  Buenos Aires,Argentina

  It is a very   varied (多种多样的)city. It is also one that is generally   very safe for those to visit. There are plenty of hotels where people can   meet minded travelers, and opportunities to explore beautiful areas.

Valparaiso,Chile

This city is known for being particularly hilly.  The city is particularly attractive at   night. It is a city that is also known for having an artistic scene. There   are plenty of events that are regularly held throughout the year.

Cuenca,Ecuador

This charming   city is one that has a balance of the old and new, and many parts have been   redeveloped. The hot springs   at Banos are great for people to relax. The city also has a lovely riverfront   area which has recently been redeveloped.

(   ) 1. If Mr. Green likes walking on the beach,he can visit         .

   A. Rio de Janeiro   B. Valparaiso

   C. Medellin   D. Buenos Aires

(   ) 2. The underlined word "recreation" means "         ” in Chinese.

   A. 改造   B. 古董

    C. 重视    D. 重现

(   ) 3. Valparaiso inChileis famous for         .

   A. a lovely riverfront area   B. the exciting cultural scene

   C. an artistic scene         D. the minded travellers

(   ) 4. Which is NOT true about the city Cuenca?

   A. It has a balance of the old and new.

   B. The hot springs are good for people to relax.

   C. The lovely riverfront area has been redeveloped.

   D. It is famous for being particularly hilly.

(   ) 5. The passage mainly tells us         .

   A. South American hills

   B. South American cities

   C. South American countries

   D. South American beaches

1. A推理判断题。由题目中的关键词walking on the beach ,可回原文定位于表格第一框。根据"Rio de Janeiro,Brazil"和"The city . . . walking on the Copacabana beach."可以判断,如果格林先生喜欢在沙滩上散步,他可以去Rio de Janeiro游玩。

2. D 词义猜测题。由题目中的关键词recreation ,可回原文定位于表格第二框。"There is also a historic recreation of an Antioquia village..."的意思是"也有一个对Antioquia村庄的历史性的重现…",因此recreation的意思是"重现"。

3. C细节理解题。由题目中的关键词Valparaiso in Chile,可回原文定位于表格第四框。根据"It is a city that is also known for having an artistic scene."可知, Valparaiso因艺术景观著名。

4. D细节理解题。由题目中的关键词the city Cuenca ,可回原文定位于表格最后一框。根据"Valparaiso,Chile"和"This city is known for being particularly hilly. " 可知,Valpamso因为特殊的山地而著名,因此,D项的表述是错误的;根据"This charming city is one that has a balance of the old and new...”可知A项正确:根据" The hot srings at Banos are great for people to relax."可知B项正确;根据"The city also has a lovely riverfront area which has recently been redeveloped."可知C项正确。

5. B主旨大意题。文章主要介绍了几个南美洲的城市。

关闭