My name is David Green. I am an English boy. My family are in Beijing. My father and mother work there. My father is an engineer( 工程师 ) and my mother is a teacher. I have a sister but no brothers. My sister and I are students of a middle school in Beijing. We love China. We have a nice house in Beijing. My family has a TV and a computer. My room is big. There is a bed, a desk and two chairs in it. My books are in my desk. I have a radio on my desk. There are some pictures on the wall. I like my room and I like these pictures very much, too.

阅读短文,判断正( T ),误( F )

(    )1. There are four people in David’s family.

(    )2.Mr and Mrs Green have a son and a daughter.

(  )3.David’s mother works in a school in Beijing .

(    )4.There are two desks and a chair in David’s room.

(    )5.There isn’t a radio on David’s desk.

 

【答案】

TTTFF

【解析】略

 

关闭